Vi söker en teknisk Innesäljare till vårt Backoffice-team (tjänsten är tillsattI)

Bli en del av vårt framgångsrika team!

Vi söker en teknisk innesäljare som kan ta hand om kundförfrågningar, orderhantering och inköp av produkter. Vill du bli en del av ett team som arbetar med att tillhandahålla specialiserad utrustning för mekanisk ytbehandling, ytrengöring och gjutning till svensk tillverkningsindustri? Då är du den vi söker!
 
Om rollen
Som vår tekniska innesäljare kommer du att vara en viktig del av vårt Backoffice-team. Du kommer att arbeta självständigt och strukturerat med hela försäljningsprocessen, från kundorder till dialog och beställning hos utländska leverantörer samt uppföljning av leverans hos slutkund. Du kommer att ha en nära dialog med våra säljare och stötta dem i kommunikation och administration kring våra kunder och produkter.
 
Arbetsuppgifter
·      Innesälj av förbrukningsvaror och reservdelar
·      Offertarbete
·      Ordermottagning, orderhantering inklusive kund- och artikelupplägg
·      Kundservice via telefon och mail
·      Leverantörskommunikation
 
Är du den vi söker?
Din förmåga att ge kunden det lilla extra genom att lösa kundens problem är en framgångsfaktor. Vi söker dig som är prestigelös, organiserad och strukturerad. Förmåga att jobba strukturerat både självständigt och i team är viktigt. Du har också mycket god datorvana och en god kommunikativ förmåga. Vi välkomnar att du tar egna initiativ och kommer med idéer om hur vi kan utveckla vårt erbjudande för att möta kundernas behov.
 
Kompetens och bakgrund
•      Minst gymnasieutbildning
•      God engelska i tal och skrift
•      God datorvana är ett krav
•      Kommersiell inriktning och tekniskt intresse
•      Erfarenhet av försäljning/administrativt arbete mot slutkunder. Gärna inom industrin är extra meriterande, men inget krav.
•      Erfarenhet av våra produktområden eller vårt affärssystem Monitor samt Lime är extra meriterande men inget krav.
 
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en företagskultur som uppmuntrar till samarbete och gemenskap. Du kommer att samarbeta med utesäljare och serviceavdelningen, och det finns även möjlighet att bredda dig genom att ansvara för exempelvis kvalitet, miljö eller olika marknadsrelaterade frågor. Vi erbjuder kontinuerligt utbildning genom vår interna skola Addtech Academy, och våra medarbetare trivs och stannar länge i bolaget. Du erbjuds en spännande och utmanande roll i ett bolag med stark tillväxt och starka värderingar.

Vill du bli en del av oss? Tveka inte att skicka in din ansökan, personligt brev och meritförteckning så snart som möjligt.
 
Vi ser fram emot att höra från dig!