Aktuellt

Snart är det dags för lite sommarledigt!

GLAD SOMMAR!

Sommaren är äntligen här och en skön ledighet väntar de allra flesta. Vi kommer hålla sommarstängt under vecka 29 & 30. Vi är tillbaka den 31 juli och då kan du nå oss precis som vanligt. Under sommaren har vi justerade öppettider som gäller till 31 augusti.

Måndag - fredag: 08.00 - 16.00

Ha en riktigt härlig sommar!

Vi söker en teknisk Innesäljare till vårt Backoffice-team (tjänsten är tillsattI)

Bli en del av vårt framgångsrika team!

Vi söker en teknisk innesäljare som kan ta hand om kundförfrågningar, orderhantering och inköp av produkter. Vill du bli en del av ett team som arbetar med att tillhandahålla specialiserad utrustning för mekanisk ytbehandling, ytrengöring och gjutning till svensk tillverkningsindustri? Då är du den vi söker!
 
Om rollen
Som vår tekniska innesäljare kommer du att vara en viktig del av vårt Backoffice-team. Du kommer att arbeta självständigt och strukturerat med hela försäljningsprocessen, från kundorder till dialog och beställning hos utländska leverantörer samt uppföljning av leverans hos slutkund. Du kommer att ha en nära dialog med våra säljare och stötta dem i kommunikation och administration kring våra kunder och produkter.
 
Arbetsuppgifter
·      Innesälj av förbrukningsvaror och reservdelar
·      Offertarbete
·      Ordermottagning, orderhantering inklusive kund- och artikelupplägg
·      Kundservice via telefon och mail
·      Leverantörskommunikation
 
Är du den vi söker?
Din förmåga att ge kunden det lilla extra genom att lösa kundens problem är en framgångsfaktor. Vi söker dig som är prestigelös, organiserad och strukturerad. Förmåga att jobba strukturerat både självständigt och i team är viktigt. Du har också mycket god datorvana och en god kommunikativ förmåga. Vi välkomnar att du tar egna initiativ och kommer med idéer om hur vi kan utveckla vårt erbjudande för att möta kundernas behov.
 
Kompetens och bakgrund
•      Minst gymnasieutbildning
•      God engelska i tal och skrift
•      God datorvana är ett krav
•      Kommersiell inriktning och tekniskt intresse
•      Erfarenhet av försäljning/administrativt arbete mot slutkunder. Gärna inom industrin är extra meriterande, men inget krav.
•      Erfarenhet av våra produktområden eller vårt affärssystem Monitor samt Lime är extra meriterande men inget krav.
 
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en företagskultur som uppmuntrar till samarbete och gemenskap. Du kommer att samarbeta med utesäljare och serviceavdelningen, och det finns även möjlighet att bredda dig genom att ansvara för exempelvis kvalitet, miljö eller olika marknadsrelaterade frågor. Vi erbjuder kontinuerligt utbildning genom vår interna skola Addtech Academy, och våra medarbetare trivs och stannar länge i bolaget. Du erbjuds en spännande och utmanande roll i ett bolag med stark tillväxt och starka värderingar.

Vill du bli en del av oss? Tveka inte att skicka in din ansökan, personligt brev och meritförteckning så snart som möjligt.
 
Vi ser fram emot att höra från dig!

Glad Påsk!

Vi på KMC Ytbehandling önskar er alla en Glad Påsk! 🐣

KMC kommer vara stängt fredag 7 april - måndag 10 april.
Vi är tillbaka på kontoret igen tisdag 11 april.

Årets julklapp – Vi stödjer Giving People!

Vi stödjer Giving People!

Vi på KMC är med och stöttar flera olika organisationer under året. Vissa saker känns extra viktiga att vara med på.

Giving People hjälper i juletid de barn och barnfamiljer som inte har råd att fira jul som vi andra. De som inte har möjlighet att äta julmat eller få julklappar. 

I år har vi bestämt att vår julklapp från KMC är att vara med och stötta Giving People. Vi är med och bidrar till att det delas ut matkassar till de familjer som verkligen behöver.

Tillsammans gör vi skillnad!

KMC stärker upp sin serviceavdelning

KMC Ytbehandling har anställt ny tekniker och har nu växt till närmare 30 anställda.

Per Graffman är senaste tillskottet på KMC Ytbehandling och kliver in i rollen som servicetekniker inom pressgjutning.

Per har jobbat i branschen i 20 år och har gedigen erfarenhet av pressgjutning. Han har sedan tidigare arbetat som bland annat industrielektriker och som service- och automationstekniker och stärker där med upp företagets serviceavdelning med sin kompetens.

Läs mer vad Per och KMC Ytbehandling kan göra för dig och din verksamhet här

Har du fler frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi breddar vårt utbud av ultraljudstvättar!

KMC inledde efter sommaren ett nytt samarbete med TierraTech som är ett ledande internationellt företag som har designat, tillverkat och inriktat sig på utrustning för ultraljudstvättning i 20 år.

Med sin bas i norra Spanien har TierraTech haft en konstant tillväxt med en markant exportkaraktär, vilket har gett företaget en solid position på internationell nivå. För närvarande finns två tillverkningsanläggningar i Spanien och Mexiko, och tre direktdistributionscenter i Frankrike, Tyskland och USA.

KMC tillhandahåller flera flexibla lösningar av ultraljudstvättar. Vi har ett brett utbud av spoltvättmaskiner, ultraljudstvättar och moderna lösningsmedelstvättar för bland annat modifierad alkohol. Vi levererar en komplett lösning med maskiner, tvättmedel, filter och övriga tillbehör.

Ny Produktkategori ! Slip- och Avgradningsmaskiner

KMC har sedan början på året startat ett nytt samarbete med Costa Levigatrici S.P.A

Costa Levigatrici är en av världens största producenter av slip- och avgradningsutrustning för metall. Costa har tillverkat maskiner sedan 1982 och har idag fyra familjeägda fabriker i Norra Italien.

Med slip och avgradningsmaskiner från Costa har vi ett av marknadens bredaste produktprogram. Våra maskiner är anpassade för stora och små uppgifter.

Vi har maskiner redo för demo och test med era detaljer i Costas testcenter i Danmark och Italien.

OBS ! På grund av rådande omständigheter kan ni i dagsläget delta i testet av era detaljer via Teams

Läs mer om vårt erbjudande och maskinutbud här