Aktuellt

God jul från oss alla på KMC!

Information Jul och Nyår 2022/23!

Vi vill tacka alla kunder, leverantörer och samarbetspartners för det goda samarbetet detta år. Vi önska er alla ett lyckat 2023!

Vi håller julstängt 23 - 26 december samt 6 januari 2023.

Vi på KMC önskar er alla en God jul och ett Gott nytt år!

Årets julklapp – Vi stödjer Giving People!

Vi stödjer Giving People!

Vi på KMC är med och stöttar flera olika organisationer under året. Vissa saker känns extra viktiga att vara med på.

Giving People hjälper i juletid de barn och barnfamiljer som inte har råd att fira jul som vi andra. De som inte har möjlighet att äta julmat eller få julklappar. 

I år har vi bestämt att vår julklapp från KMC är att vara med och stötta Giving People. Vi är med och bidrar till att det delas ut matkassar till de familjer som verkligen behöver.

Tillsammans gör vi skillnad!

KMC stärker upp sin serviceavdelning

KMC Ytbehandling har anställt ny tekniker och har nu växt till närmare 30 anställda.

Per Graffman är senaste tillskottet på KMC Ytbehandling och kliver in i rollen som servicetekniker inom pressgjutning.

Per har jobbat i branschen i 20 år och har gedigen erfarenhet av pressgjutning. Han har sedan tidigare arbetat som bland annat industrielektriker och som service- och automationstekniker och stärker där med upp företagets serviceavdelning med sin kompetens.

Läs mer vad Per och KMC Ytbehandling kan göra för dig och din verksamhet här

Har du fler frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi breddar vårt utbud av ultraljudstvättar!

KMC inledde efter sommaren ett nytt samarbete med TierraTech som är ett ledande internationellt företag som har designat, tillverkat och inriktat sig på utrustning för ultraljudstvättning i 20 år.

Med sin bas i norra Spanien har TierraTech haft en konstant tillväxt med en markant exportkaraktär, vilket har gett företaget en solid position på internationell nivå. För närvarande finns två tillverkningsanläggningar i Spanien och Mexiko, och tre direktdistributionscenter i Frankrike, Tyskland och USA.

KMC tillhandahåller flera flexibla lösningar av ultraljudstvättar. Vi har ett brett utbud av spoltvättmaskiner, ultraljudstvättar och moderna lösningsmedelstvättar för bland annat modifierad alkohol. Vi levererar en komplett lösning med maskiner, tvättmedel, filter och övriga tillbehör.

Ny Produktkategori ! Slip och Borstgradningsmaskiner

KMC har sedan början på året startat ett nytt samarbete med Costa Levigatrici S.P.A

Costa Levigatrici är en av världens största producenter av slip och borstgradningsutrustning för metall. Costa har tillverkat maskiner sedan 1982 och har idag fyra familjeägda fabriker i Norra Italien.

Med slip och borstgradningsmaskiner från Costa har vi ett av marknadens bredaste produktprogram. Våra maskiner är anpassade för stora och små uppgifter.

Vi har maskiner redo för demo och test med era detaljer i Costas testcenter i Danmark och Italien.

OBS ! På grund av rådande omständigheter kan ni i dagsläget delta i testet av era detaljer via Teams

Läs mer om vårt erbjudande och maskinutbud här