Vi söker resande servicetekniker

KMC Ytbehandling AB (www.kmc.se) har funnits i över 30 år och är specialiserade inom segmenten utrustning för mekanisk ytbehandling, ytrengöring och gjutning till svensk tillverkningsindustri. Bolaget produkter och tjänster är indelade inom sex olika specialområden, blästring, trumling, industriell rengöring, gjutning, balansering och eldfasta produkter.

Bolaget har en omsättning på ca 130 MSEK och har 23 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm/Järfälla plus tre försäljningskontor i Hudiksvall, Gislaved och Halmstad. På huvudkontoret i Stockholm finns sexton personer inklusive 6 säljare och VD. KMC tillhör den börsnoterade industrikoncernen Addtech som har verksamhet både i Sverige och internationellt. Till vårt kontor i Järfälla / Gislaved /Halmstad söker vi nu en Resande servicetekniker.

Servicetekniker

Som servicetekniker hos oss får du en dynamisk vardag med högt tempo, utvecklande kundrelationer i ledande bolag inom svensk tillverkningsindustri. I rollen arbetar du med installation och service av våra maskiner inom områdena tvättning, blästring, trumling, gjutning och balansering. Den ständiga drivkraften i vårt företag är att vara innovativa och arbeta med kundanpassade lösningar med hög kvalitet. Din förmåga att ge kunden det lilla extra med hjälp av problemlösning är en framgångsfaktor. Vi välkomnar att du tar initiativ och kommer med egna idéer på hur vi kan utveckla vårt erbjudande för att möta kundernas behov.

Vi söker dig som har teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller erfarenhet av liknande jobb mot slutkunder inom industrin. Du bör kunna el och har du erfarenhet av industriella maskiner inom något av våra specialområden så är det givetvis meriterande.  Vill du bli en av oss? Välkommen då med din ansökan, personligt brev och meritförteckning till daniel@kmc.se snarast.

Frågor besvaras av Daniel Adlers på tel. 070-97 83 006 alternativt daniel@kmc.se