Vi söker orderadministratör/innesäljare till vår backoffice avdelning – Tjänsten är tillsatt

Till vårt kontor i Järfälla söker vi nu en affärsdriven Orderadministratör /Innesäljare. Som del i backoffice teamet på KMC arbetar du med försäljning, orderhantering, orderregistrering samt inköp av våra produkter. Du ansvarar för att utveckla befintliga och nya kunder och arbetar självständigt och strukturerat med hela försäljningsprocessen från upphandling från utländska leverantörer till leverans hos slutkund. Det är självklart för oss att alltid samarbeta med marknadsledande leverantörer så att vi kan hjälpa svensk industri att bli ännu mer konkurrenskraftig.

Vi söker dig som har tekniskt intresse och utbildning på minst gymnasienivå och gärna erfarenhet av försäljning /administrativt arbete mot slutkunder inom industrin eller liknande. Du bör behärska engelska i tal och skrift samt ha god datorvana. Erfarenhet av våra produktområden eller vårt affärssystem Movex M3 är något vi ser som extra meriterande men inget krav. Du är kommersiellt inriktad, har ett tekniskt intresse och en vilja att skapa affärer

Du erbjuds en företagskultur som uppmuntrar till samarbete och gemenskap. Samarbete med säljare och serviceavdelningen är vanligt förekommande och vi hjälps åt i större kundprojekt. Utöver din primära roll i ”backoffice teamet” så finns det även möjlighet att bredda dig genom att ansvara för exempelvis kvalitet, miljö eller olika marknadsrelaterade frågor. Våra medarbetare trivs och stannar länge i bolaget.
Vill du bli en av oss? Välkommen då med din ansökan, personligt brev och meritförteckning till daniel@kmc.se snarast.
Frågor besvaras av Daniel Adlers på tel. 08 445 84 45, Alternativt Staffan Bridal, 070-661 85 35, staffan.bridal@kmc.se