Blästerrum

Oavsett att du blästar en dumperchassi, smådetaljer som bromsskivor eller detaljer med ovanlig form. Är så fallet är ett blästerrum det optimala valet. Ett blästerrum är den mest flexibla lösningen inom blästring.

 

 

Vårt modellprogram inom blästerrum är brett vilket ger er en hög grad av flexibilitet att välja rätt storlek och applikation. Vi bygger vårt modellprogram efter modulprincipen. Med det menar vi att för att erbjuda prisvärda och smidiga lösningar där blästerummet redan är färdigbyggt när den levereras. Inga fundamentförändringar behöver utföras som med konventionella blästerhallar. Blästerrummen lyfts helt enkelt in kompletta.

 

För att underlätta blästring av större gods kan ni välja rälssystem, godsvagnar m.m. Alla våra blästerrum är utrustade med den senaste tekniken inom mediaåtervinning. Filtersystemet, vilket också är standard, är klassat för att stå i inomhusmiljö. Fördelen med det är att ni sparar all den värme som konventionella filtersystem släppte ut från lokalen. Nu kan ni istället behålla den för att värma lokalen.